wredenmark

12 dagar

Allmänt Permalink0
Shiit va det verkligen tolv dagar sen jag skriv sist ? förlåt inte alls meningen :( 
 
dååå ska vi se vad som här hämt sen sist.. jag hade en jätte bra helg och vecka med lillan.
Det var sista lediga lördagen innan gympan börjar, så vi passade på att umgås med familjen, jag och syrran hade tvättstugen och sen hade vi ute lek :) 
På söndagen drog vi ut till yngen och åkte skridskor med börnen. Suuuper mysigt men vi stannade bara ca en timme, vilket räcker för mig eftersom jag faktiskt hatar sånt haha.
vet inte om det är från gammalt men att spendera en dag på den kalla isen är inte riktigt för mig.. kanske om man skulle ta och grilla och sånt men inte annars. 
 
 
 
Veckan blev lite fullfart. Monica har flyttat så jag har varit där och hjälpt till med handligt. En dag tog vi oss alla till Ikea och sen en sväng förbi willys så jag och lillan var inte hemma förrän efter 8 :( ..
 
 
 
Träningen har blivit lidande hela veckan men det har jag tagit igen från och med i fredags :D 
Jobbade på bästa flamman fredag och lördag, första kvällen nere i entren och frös musen av mig och andra kvällen i djungeln där jag blev bombad haha ingen bra helg om jag ska vara ärlig ;) 
 
 
 
Men söndagen gick bra, knappt någon sömn men jag gick och träna sen kom C och hämtade upp mig. Vi hade planerat att åka till örebro men jag var föööör trött haha såå det blev mat, spel film och mat igen :D 
 
 
 
Veckan är inte alls planerad.. tar lite var dag som den kommer, har yoga inplanerat idag meeeen tror jag kommer springa till gymmet och köra milen sen hem till Nettan ist. 
 
 
 
Till top