wredenmark

Dagen!

Ashley 12-15 mån Permalink0
Usch, idag får jag säga hej då till min underbara kollega :( nog att hon kommer vara kvar på jobbet men inte i samma klass som jag är i :/ 
Jobbig när hon har gjort mer än hälften av dagarna värda att komma för :'( hoppas bara att jag och nya läraren kommer överens! 
Alla lärare är inte vana med assistenter och speciellt inte de som tar plats vilket jag gör. Jag gör de bästa jag kan för min lilla guldpojke och för att han på bästa sätt ska lära sig och få en bra upplevelse av skolan :) 
Sedan var jag och handlade för på lördag, ska ha lite släkt kalas och med vänner eftersom jag fyllde 20 förra onsdagen WOOOPWOOOP! 
Valborgs middagen stod min extramamma och pappa för, vänner kom förbi i 5 min nu på kvällen men de skulle vidare på fekke  :) 
Hahah känner mig gammal som går i morgonrock kl 22 en Valborg :') 

Vi skulle egentligen ha varannan Valborg/midsommar/nyår men helt ärligt så klagar jag inte :D nog med att jag älskar att festa till det med mila vänner men dessa familje högtider vill jag helst spendera med min dotter :)) och jag önskar och hoppas jag får som förra året! Dvs alla högtider hehe ;)) de ända jag inte kommer få är väl julafton :/

Nej nu är det dags att krypa ner i sängen och de slutenvård perl harbor (?kr


Till top