wredenmark

Tisdag

Allmänt Permalink0
Tisdagar må ju vara en av de bättre dagarna i veckan eller hur ? 
tre timmar gjordes på gymmet denna tisdag med , börjar med yoga kvart i 6 till typ kvart i 7, bandet fram till halv 8 och då är det SH´bam till en halv 9 ^^ heelt fantastiskt ! 
Tyvärr blir det ju att jag tränar på tom mage, jag har alltid med mig en shake och oftast en bar men denna gång höll jag mig på bara shakern, vilket gjorde att när jag kom till Em så dog jag, köpte som tur med mig en matpaj som jag värmde och efter det mådde jag genast bättre. 
Vi satt och siskutera om våra ''fest'' vi ska ha på flamman, kommer förhoppningsvis bli jätte bra. Känner mig iallafall as taggad, det kommer vara massor av ballonger och skit (a) 
 
Försov mig gjorde jag imorse, glömde Ashleys saker hon skulle ha med sig och sedan glömde Sofia det med :( ska kolla med mamma om hon hör möjliget.. jag får skylla mig själv egentligen, jag är inte van med fem timmars sömn längre :( någon som vet något knep för att komma upp på morgonen ? 
 
 
 
väldigt några bilder på mig nu för tiden .. men satan va nöjd jag börjar att bli med kroppen, och jag börjar äntligen känna att jag förtjänar den :D ! 
Till top