wredenmark

prag del ett

Allmänt Permalink0
Ååh va mysigt det var i Prag :D 
Hade erkligen sett fram emot att åka även fast det var lite spännande att bara åka vi två. Men det gick bra! Vi va dock på flyg platsen tre timmar inna nvi skulle flyga .. men andra valet var 45 min innan vi skulle lyfta så det var lika bra. C hade jobbat natt så vi la oss på bänkarna så han sov och jag kollade på min nya serie :P Själva flygningen gick bra och vi landade mitt på dagen så vi checkade in och sedan drog vi ut och gick runt på gatorna. 
 
Det var precis som att gå runt i gamla stan. jätte fina hur men fina detaljer. Sen hade de ju julmarknader också som vi kikade runt i lite. Men usch vilka gator haha det var som labyrinter. C fick guida mig över allt haha. 
Vi tog en liten slirig kväll till en skybar som låg lite utanför.. synd för utsikten var inte en tia men det var själva stället. liite för hög musik så svårt att prata men men .. innan vi drog hit var vi på någon anna konstig pianobar med skiiiit starka drinkar haha men dom va lite roliga :) 
 
lite roligt att mina drinkar alltid va större än C's haha om det var med flit eller om det bara var meningen vet jag inte men efter ett x antaldrinkar och mönstret fortsatte så va det lite roligt :) 
 
Rummet vi hade va jätte fint, och favortiten va bubbelbadet ! spenderade minst en timme innan sängen där ^^ 
 
Till top