wredenmark

tjoo

Allmänt Permalink0
Bajs helgen är över och jag vill seriöst inte ens prata om den typ .. List skamligt om jag ska vara ärligt. Jag vet om att jag inte har många vänner, ytliga och bekanta absolut ! såna jag träffar ute när jag jobbar och så, men få vänner som jag faktiskt tycker om att umgås med på min fritid, med barn som utan.
Jag kan nästan säga att jag har dom på en hand, dvs ca 5 stycken.
Resterande är bara vänner om man kan erbjuda något i gengäld. Tex har jag väldigt många vänner när jag satt i entrén på maren eller när jag står i baren och de kommer fram och är bästa vänner för att kunna få lite mer alkohol eller billigare priser. NO WAY.
För när jag ville göra något roligt för dom så dök de inte upp :P
Med skägget i brevlådan stod jag där och faktiskt skämdes. Inte för at jag borde. Detta är ändå ett känt faktum och jag visste redan om det från början ;)
 
 
 
Annars fyllde Pa år i fredags, hela 52 år. Han som är min hjälte genom allt och självklar firades det i söndags!
Till och med bäver fick vara med på firandet och vi passade på att prova brudtärneklänningarna igen. Jag hade beställt 9 st, tyckte bara om en MEN det var fel färg :( så jakten fortsätter !
jag vill testa lite olika ställen men det är inte alla som erbjuder att testa och sedan sicka tillbaka innan man betalar för dom haha.. annars hade jag ju legat ute med 9 papp bara nu lixom haha.
 
 
 
Annars då? jo, ska börja lägga mig på deff nu i två veckor eftersom om tre helger ska jag ha bikini ;) så det blir en rolig erfarenhet. Ska försöka att inte gå till nivån att svälta mig men ändå tappa procent :)
 
 
 
Till top