wredenmark

hejsan!

Allmänt Permalink0
det var inte meningen att vara borta så länge som. jag har varit. Men det börjsde kännas som att jag var så enformilig ? allt handlade om mins dsgar som var likadana dag ut och dag in, samt att jsg blev så opersonlig .. jag gillar att kunna skriva ut tankar och kännslor., men det är svårt att göra det utan att trampa någon på tårna eller att själv bli dömd.  Jag vet om att det är vääldigt många som har vääldigt starka åsikter om mitt liv som jag levt de senaste året.  Tiden hemma har blvit mindre och nöje har tagit över från nyttan, Men jag måste ändåp få säga att så bra som jag göra nu har jag inte mått på så länge. Jag har fått hitta mig själv i allt detta och precis som jag visste så skulle min rastlösa själ finna ro till slut. 
Jag har fått göra allt det där ''vanliga människor'' gör. Jag har fått resa och se lite mer av världen. Jag har fått vänner jag kommer vilja ha livet ut samtidigt som de vänner jag hsr har jsg fått ännu starkare band med. Jag kan först och ta emot Ash på ett helt annat sätt nu än då, hennes pappa och jag är nog bättre vänner nu än vad vi någonsin har varit. Jag har äntligen gått över till fast jobb. Även fast det inte är optimalt för mig så är det ändå det bästa som kan hända. Jag har en trygg plats att komma till. JAg har en trygg inkomst och jag kan äntligen finna ro att ta det lugnt mellan helgerna. 
Var beträffar träningen så går även den bra. Det är en balansbräda och min kropp ser inte alls ut som det jag vill.  sen vet jag att med min bakgrund är det svårt att få förbränningsprocessen att fungera som en annans. 

Men för annat då!
på lördag åker jag och Ash till sol och bad ! allt detta tackvara jobb och allt sånt ;) så en vecka bara hon och jag, inga andra och hellst inte så mycket apparater mer än fotografier och kvällsmys!
tyvärr har hon varit dålig denhär veckan men jag hoppas att allt blir bättre till på lördag. 
På fredag äter vi middag med mamma och familjen på världensbästa libanesiska stället i södertälje, jag håller redan på att göra plats för all den mat som ska ner ;) 

(null)

(null)

(null)

Till top